| cerere Mister Perfect!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mister Perfect
Mesaje : 3 Puncte : 2 Reputatie : -3 Data de inscriere : 11/12/2010
| Subiect: cerere Mister Perfect!! Sam Dec 11, 2010 10:33 am | |
| Nick: Mister Perfect Vârstă: 18 Nume Real: petre robert Doresc: administrator [promovările de la administrator în sus se dau pe merit] Motiv:Vreau ca acest server sa aiba mai multi playeri,si vreau sa fac curatenie printre codati.. De cât timp joci pe server:de putin timp De ce credeţi că sunteţi potriviţi pentru această funcţie:Vreau sa nu existe nici un codat pe server si ma simt in stare sa fac asta Experienţă Admin: AM fost admin si sunt pe alt server ID Messengger:stackdeckstreet@yahoo.com Steam: Non steam | |
|
| |
kobra Admin
Mesaje : 25 Puncte : 74 Reputatie : 14 Data de inscriere : 19/11/2010 Varsta : 37 Localizare : aici,acolo,in toata tara ba chiar si dincolo de granita poate in Espana sau Franta :P:P
| Subiect: cerere aprobata si respinsa :)) Vin Dec 17, 2010 2:38 am | |
| ti-am dat admin,acum o saptamana aseara 16-12-1010 ai ramas fara el cauza : cred ca o sti foarte bine daca ai citit regulamentul , nu se face reclama pe server ,tu ca admin ai abuzat de asazisa imunitate daca io nu am fost pe server, ca sa faci reclama (dar ceea ce nu stiai tu este ca imunitatea se poate scoate la un admin de catre alt admin cu functie mai mare sau aceeasi ,daca nu ma insel *joker* ti-a scos imunitatea si ti-a dat kick ,baiat finut ca putea sa iti dea ban adminul nu cred ca o sa il mai primesti inapoi deoarece nu ai indeplinit aceste conditi indicate mai sus. Asteptam si deciziile celorlalti colegi admini ,sa vedem ei ce au de zis daca is deacord cu mine sau nu .... | |
|
| |
Riox Admin
Mesaje : 4 Puncte : 11 Reputatie : 5 Data de inscriere : 03/12/2010
| Subiect: Halal admin dedicat serverului! :S Vin Dec 17, 2010 4:17 am | |
| Dak esti admin se considera ca esti dedicat serverului. Cum sa faci tu reclama la alte servere atunci??? De neconceput! Ban nu, dar nici admin nu i-as da... Poate ca sunt eu mai strict din fire, dar sincer n-as da admin nici la cei care zic ca sunt admini simultan pe mai multe servere... Cum sa-ti faci treaba aci dak tu esti prin alte parti? Player da, intri cand ti-e cheful, dar admin presupune deja dedicatie. Si la urma urmei... la cat de usor se obtin admine sunt sigur ca se va gasi cineva sa-i tie locul... Scz. c-am raspuns la post chiar dak nu-s admin... am mai pus-o p'aia mica sa danseze. | |
|
| |
kobra Admin
Mesaje : 25 Puncte : 74 Reputatie : 14 Data de inscriere : 19/11/2010 Varsta : 37 Localizare : aici,acolo,in toata tara ba chiar si dincolo de granita poate in Espana sau Franta :P:P
| Subiect: Re: cerere Mister Perfect!! Vin Dec 17, 2010 7:34 am | |
| io is in totalitade deacord cu Riox voi ce ziceti | |
|
| |
ionut
Mesaje : 4 Puncte : 1 Reputatie : -5 Data de inscriere : 04/12/2010 Localizare : JUDETUL IASI COMUNA COTNARI
| Subiect: Re: cerere Mister Perfect!! Vin Dec 17, 2010 7:43 am | |
| SUNT SI EU DE ACORD CU RIOX SI CU KOBRA. DAR MISTER PERFECT TREBUIA SA FACA RECLAMA LA SERVERUL CARE E ADMIN NU SA FACA PE EL RECLAMA SI MAI AVEA SI TUPEU PE EL
SI KOBRA NU MAI DA ADMIN LA CEI CARE AU INTRAT ODATA PE SV SI DUPA CE LEAI DAT ADMINU INTRA DIN CAND IN CAND SI NU LE PASA DE SERVERUL PE CARE AU ADMIN | |
|
| |
*JoKeR* administrator
Mesaje : 24 Puncte : 91 Reputatie : 28 Data de inscriere : 11/12/2010 Varsta : 28 Localizare : Sibiu
| Subiect: Lool Vin Dec 17, 2010 7:46 am | |
| sunt de acord cu Cobra si cu Riox:P
Ultima editare efectuata de catre *JoKeR* in Vin Dec 17, 2010 11:47 am, editata de 1 ori | |
|
| |
k.g.b
Mesaje : 4 Puncte : 4 Reputatie : 0 Data de inscriere : 06/12/2010
| Subiect: Re: cerere Mister Perfect!! Vin Dec 17, 2010 7:56 am | |
| si eu sunt de acord cu kobra si Riox | |
|
| |
Absent.
Mesaje : 4 Puncte : 13 Reputatie : 1 Data de inscriere : 15/12/2010
| Subiect: Nu meriti asa ceva!!! Vin Dec 17, 2010 7:58 am | |
| ba ce sti u de admin????Stau si ma intreb???Aha nimic!!!! nu meriti admin ,dar Kobra fiind bun a zis ca iti da si u in loc sal respeci l-ai f***t Nu meriti admin esti una cu pamantu adika praf!!!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere Mister Perfect!! | |
| |
|
| |
| cerere Mister Perfect!! | |
|